Екипна работа на „Медиатор“

Като екип, ние вярваме, че споделянето събира хората и разбирането на всеки един е много важно. Затова ще ви разкажем за последното събитие, което организирахме. То ще ви разсмее, ще ви замисли и може би ще ви изглежда различно, но преди всичко искаме да споделим преживяванията си като екип и да ви представим един пример за успешна работа в екип…Защото се опитваме да свързваме хората, нещата и идеите!

Ще ви разкажем за тийм билдинг, организиран от и за екип „Медиатор“ в сърцето на Родопите. Както знаете нашата група е с разностранни интереси и представи за света. Както и в други екипи, всеки се опитва да бъде част от него и да участва в това, което се случва. Вярваме, че хората могат да бъдат единни и да правят нещата, които обичат.

6-дневното ни приключение беше изпълнено с подробно организирана програма за работа и изпълнение на заложените предварително цели.

Лошото време не ни попречи да сме стриктни и съсредоточени в задачите.

 

Доброто настроение, обаче,  постоянно беше сред нас и не спираше да ни зарежда и за следващите сесии.

Защото доброто време и слънцето сгряха престоя и работата ни.

Хубавото време и настроението само можеха да ни помогнат да бъдем още по-взискателни, критични към себе си и упорити в постигането на целите ни.

 

Ранното ставане по изгрев, дори не можеше да убие усмивките и ентусиазма на работата ни. Дори предизвика свободно физическо себеизразяване.

Важното е, че успяхме да погледнем в себе си… И да разберем какъв е пътят на всеки, за да разберем и общия път за екипа ни. Приключението ни изгради още по-силна връзка и обнадежденост за това какво е „Медиатор“ и как искаме да видим себе си в това… по-силни, уверени и мислещи за бъдещето!

Надяваме се да сме ви заразили с оптимизма ни, че всяка работа може да бъде удоволствие, стига да се прави осъзнато и със сърце. Вярваме в успехите на екипната работа, защото вече сме по-силни, за да постигаме целите на „Медиатор“.

783
Екип „Медиатор“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: