Обучение за водачи

Първото събитие от проекта Усети града“ – обучение за водачи и реализиране на интерактивен маршрут, е Обучение за водачи в интерактивния маршрут „Усети града„, в което младежи ще се подготвят да представят културното наследство на Пловдив по нов начин и ще бъдат активни участници в следващите маршрути „Усети града“.

Обучението ще се проведе от 31 май до 2 юни 2017 г., като ще включва лекционна и практическа част с гост лектори и обучители с опит в интерпретирането на градското културно наследство. Местата за участие са ограничени, затова побързайте да се запишете тук. Следете и Facebook събитието ни за новини.

На 3 юни (събота) 2017 г. ще се проведе Първият отворен интерактивен маршрут „Усети града“. В него ще могат да се включат хора на различни възрасти, които ще бъдат водени от водачите – участници в  обучението.

Очаквайте скоро допълнителна информация за събитията и програмата. Следете Facebook страницата на АКЕА „Медиатор“ за още информация.

Проектът „Усети града“ – обучение за водачи и реализиране на интерактивен маршрут„, финансиран от Община Пловдив, с партньори Философско-исторически факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“ и Национален център за рехабилитация на слепи – Пловдив.

Obuchenie 2017 loga - redeni

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: