Усети града 2017

Записването за Обучение за водачи в интерактивен маршрут “Усети града” приключи. Благодарим на всички, които проявиха интерес и желание да се  включат в това прдизвикателство!

Поради големия интерес, изборът на участници беше труден и всеки, който не е успял да се включи в обучението, може да присъства като воден по време на трите Интеактивни маршрута “Усети града” на 3-ти, 13-ти, 18-ти юни. Съвсем скоро ще бъде обявена и форма за присъствие в тях.

Следете страницата ни във Facebook за подробности около предстоящите маршрути.

След приключване на Обучението за водачи, участниците ще бъдат преки участници в три интерактивни маршрута “Усети града”. Всеки, който желае да се постави в ролята на воден със затворени очи, ще бъде придружен от един от обучените водачи.

Датите за провеждането на маршрутите са: 3 юни (събота), 13 юни (вторник) и 18 юни (неделя). Часовете и формата за записване ще бъдат обявени в събитието ни във Facebook. Следете за новини!

УСЕТИ ГРАДА Dati

Проектът “Усети града” – подготовка на водачи и реализиране на интерактивен маршрут” е финансиран от дирекция “Култура и културно наследство” към Община Пловдив и се реализира в партньорство с Философско-исторически факултет на ПУ “Паисий Хилендарски” и Национален център за рехабилитация на слепи – Пловдив.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: