Пренасяме Варна в Пловдив

Пренасяме Варна в Пловдив!
Заповядайте да преминете интерактивна изложба „Усети града” – Варна на 3 юли 2018 г. от 17:30 в град Пловдив на ул. Гладстон“ 1, /Дом на науката и техниката/.
Изложбата ще провокира сетивата ви и ще ви накара да усетите част от градското културно наследство на град Варна чрез допир, слух, обоняние и различни интерпретации. За целта посетителите, които са зрящи, ще носят маски, за да се поставят в ролята на незрящи. За да преминете през изложбата, трябва да се подготвите за нещо различно. Тази изложба се усеща като изключим зрението, а за да успеете да я „усетите” ще има обучен водач, който да ви преведе през нея. „Разглеждането“ на изложбата е в рамките на 30 минути, като тя е подходяща и за хора със зрителни затруднения.
Изложбата ще може да се премине с водач на 3-ти, 6-ти и 11-ти юли в следните два начални часа от 17:30 и 18:00 ч. Броят на посетителите с водачи е ограничен и е нужно предварително записване за участие с водене на: aceamediator@gmail.com като изпратите име и фамилия, телефон за връзка, ден и час за преминаване.
Без водач изложбата ще може да се разгледа и на датите 6-ти, 11-ти, 12-ти и 13-ти юли от 10:00 до 18:00 ч.
Препоръчваме преминаването да се случи в обявените часове с водач!
Следете Facebook събитието за актуална информация и промени.
Изложбата е дело на участниците в проекта „Интерактивна работилница за културно наследство – „Усети града”, който се реализира през 2017 г. в гр. Варна. Той беше финансиран от Варна – европейска младежка столица 2017 с подкрепата на Споделено работно място Beehive – Варна. Младежи с различни интереси и професии разработиха и представиха част от културното наследство на Варна по интерактивен начин чрез визуализации, различни материали, миризми и звуци.
Преминаването в обявените дати с водачи и тези без водачи е отворено на всеки. За повече информация тел: 0889702863

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: