Тийм билдинг

Изграждането на екип е продължителна и нелека задача, която трябва да бъде подпомагана от събития за тийм билдинг. Подобни дейности изграждат доверие, смекчават конфликти, насърчават общуването и увеличават сътрудничеството между членовете на един екип.

Тийм билдинг събитията, които органзиираме и провеждаме са няколко типа и са ориентирани към сплотяване на екипи, разрешаване на проблеми, повишаване на креативността и справяне със стреса и симптомите на професионалното изчерпване.

Освен пакетите, които са преставени по-долу, провеждаме занимания, които са основани на неформаното образование и включват междукултурно общуване, толерантност, обучения и работилници, насочени към подобряване на уменията за работа в група, подобряване на комуникативните умения.

Предлагаме и иновативен подход и методология “Усети града”, разработена с цел сензорно представяне на градско културно наследство, подходящо и за хора със зрителни затруднения. Част от реализираните инициативи са маршрутите „Усети града” в Пловдив и страната, които са създадени след продължително антропологично и етнологично изследване.

Изготвяме специални програми с комбинация от модули за всеки екип. Всички групови занимания са ориентирани към личността и подобряването нa психическото и емоционално състояние.

Екипът ни е изграден от специалисти – обучител, организационен психолог и фасилитатор, арт терапевт, социални антрополози и координатори. Научете повече.

За информация, запитвания и заявки: aceamediator@gmail.com

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: